Valmistaja: B Swish
Tuotekoodi: VÄRINÄBOX
Saatavuus: Varastossa
69.00€

Määrä

 

The Häälahja eli The Honeymoon Box!

Onko tulossa ystävän häät, eikä lahjaa ole vielä hankittuna? Heille, joilla on jo kaikkea kaksin kappalein, on aina kuitenkin tilaa mielihyvälle! Eikä haittaa jos hääyönä ei jaksakaan kuherrella, sillä onneksi on kokonainen kuukausi aikaa! The Honeymoon Box tarjoaa vinkkiä ja virikettä neljän viikon ajaksi (emme edellytä vihkitodistusta, kuherruskuukauden voi aloittaa koska vain!)

 

Anna kuherruskuukauden hehkun nousta kliimaksiin! Hanki hääparille The Honeymoon Box, joka sisältää kuun jokaiselle päivälle seksihaasteen ja Amorin mielihyväpaketin!

 

Lahja, joka jatkaa antamistaan!

Paketteja on neljä eri vaihtoehtoa, joista edullisin sisältää sähköpostiin toimitettavan kuukauden mittaisen Kutukuntokuurin heille, jotka rakastavat ja haluavat toisiaan. Kutukuntokuuri on oikea parisuhdeseksin kuntokuuri, joka on laadittu Lipstick Mafian naisten rakkaudesta seksiin. Se pohjautuu seksistä puhumisen ammattilaisten Rosa Meriläisen ja Sanna Seiko Salon SE – Seksipuhekirjaan ja Suplan suosittuun Lipstick Mafia –podcastiin. Lähes 300 000 kuulijaa eivät voi olla väärässä. Missä tahansa vaiheessa parisuhdetta jokainen voi saada enemmän ja parempaa seksiä!

 ”Haluaisin lähettää kukkalähetyksen teille kiitokseksi, vaimoni on kokeillut teidän vinkkejä ja se toimii ja hyvältä tuntuu minullekin” – Kutukuntokuurin vinkkejä kokeilleen naisen aviomies.The Honeymoon Box nro 1 liukuu ja värisee, 69€


Paketti numero 2 sisältää sähköisen kuukauden kutukuntokuurin, sekä neljä erilaista pikkutuhmaa mielihyvätuotetta.

Tuote 1: Lucky Dice lemmennopat ovat hauska tapa piristää parisuhdetta. Noppien avulla saatte tehtäviä mitä tehdä, mille vartalon osalle tehdä ja missä paikassa tehdä. Antakaa nopille valta ja leikkikää yhdessä!

Tuote 2: Gelato Salted Caramel
on vesipohjainen maustettu liukuvoide, joka soveltuu kaikkeen mahdolliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen. Käytä rohkeasti yhdynnässä, turvallisesti kondomien kanssa ja intohimolla välineiden kanssa. Makunsa ansiosta tämä on erityisesti suuseksiin suositeltavaa!

Tuote 3: Shunga hierontakynttilä green tea
on kynttilä, joka lämmetessään sulaa hieman vartaloa lämpimämmäksi hierontaöljyksi. Kaada keholle ja aloita aistikas vartalohieronta joka purkaa kumppanisi lihasjännitykset ja stressitilat. Loppu on teistä kiinni...

Tuote 4: Lipstick on värisevä huulipunapuikko, joka takuulla pysyy käsilaukussa mukana, kun sen itsellesi saat. Erilaisilla värinätoiminnoilla varustettu taskuraketti sopii hyvin yhteiseen kivaan ja pieneen kiusoitteluun. Jokaisella naisella tulee olla huulipuna!

Kaikki tuotteet löytyvät myös yksittäin Amorin verkkokaupasta, joten tutustu ihmeessä tarkempiin tuotekuvauksiin tuotteiden omilla sivuilla.

HUOM!
The Honeymoon Boxin tilauksen yhteydessä tarvitsemme sinulta kolme asiaa: Osoitteen johon The Honeymoon Box lähetetään sinulle, sekä sähköpostiosoite ja päivämäärä (yleensä hääpäivä) jolloin haluat meidän lähettävän Kutukuntokuurin sähköpostitse hääparille.

Täytä tilausvaiheessa kassalla lisätietojakenttään hääparin sähköpostiosoite sekä päivämäärä jolloin lähetämme sähköpostin heille. Mikäli sinulla on ongelmia tai tulee kysymyksiä tilausvaiheessa, ota yhteyttä meihin sähköpostitse niin hoidetaa asia kuntoon!

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Heikko           Hyvä
Muita kiinnostavia tuotteita
Uusimmat tuotteet