Liukuvoiteet

Liukuvoiteet laittavat asiat luistamaan!

Liukuvoiteet ovat tarkoitettu käytettäväksi tilanteissa, joissa tarvitaan ripaus lisäluistoa. Suosittelemme aina seksivälineitä käyttäessä ottamaan mukaan myös liukuvoiteen. Liukuvoide tekee niin välineiden käyttämisestä kuin yhdynnästäkin miellyttävämpää, sillä voide vähentää kitkaa ja suojaa limakalvoja ikäviltä hiertymiltä ja ärsytykseltä. Valikoimassamme on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista varmasti on sinulle iloa ja apua.
Liukuvoiteet ovat verkkokaupassamme lajiteltu vesipohjaisiin, silikonipohjaisiin, sekä makuliukuvoiteisiin jotka yleensä ovat vesipohjaisia. Joukossa on myös orgaanisia vaihtoehtoja, jotka kasvattavat suosiotaan nimenomaan luonnollisuudellaan ja sillä että niissä harvemmin on käytetty ylimääräisiä lisäaineita jotka saattavat varsinkin herkillä ihmisillä aiheuttaa kutinaa ja ärsytystä genitaalialueilla.

Hyvän kirjoituksen parhaan liukuvoiteen löytämisestä löydät artikkeleistamme. Jutussa kerrotaan silikoni- ja vesipohjaisen liukuvoiteen eroista ja ominaisuuksista.

TOP 3 liukuvoiteemme: Sensuva Erosense Aqua - vesipohjainen liukuvoide, Sensuva Erosense Luxe - silikonipohjainen liukuvoide, System Jo Hybrid Coconut - hybridi liukuvoide (vesi- ja kookosöljypohjainen)

Järjestys:
Näytä:
Tuotteet 1 - 16