Valmistaja: Partner
Tuotekoodi: PARTNERTOYPLUS
Saatavuus: Ei varastossa
69.00€

Määrä

 

Ladattava hieromalaite pariskunnille, joka lisää molempien nautintoa!

Partner Toy on pariskunnille suunniteltu hieromalaite, jonka aikaansaamista tuntemuksista molemmat osapuolet voivat nauttia. Samanaikainen stimulaatio tekee piristävän lisän yhteisiin hetkiin ja seksuaalinen kanssakäyminen voi olla jopa tavallistakin intohimoisempaa. Hieromalaitteen pienempi pää asetetaan emättimeen ja isompi pää jää klitorista vasten. Tällöin stimulaatio on kahdessa herkässä paikassa samanaikaisesti. Kaksi erillistä moottoria takaavat, että sekä G-pistealue että klitoris kokevat saman voimakkaan nautinnon. Miehen työntyessä sisään, hieromalaite stimuloi molempia tehokkaasti. Partner Toy Plus on hieman edeltäjäänsä isommaksi suunniteltu miehen mielihyvää silmällä pitäen. Laaja pinta-ala penistä vasten tarjoaa rutkasti nautintoa.
Partner hieromalaitetta saat kontrolloitua isomman pään kyljessä olevasta painikkeesta. Voimakkuustasoja on 10 erilaista ja aina painiketta painamalla vaihtuu toiminto seuraavaan. Kun pidät painiketta n. 2 sekuntia pohjassa, saat virrat pois/päälle.

Suosittelemme käyttämään aina vesipohjaista liukuvoidetta silikonista valmistettujen seksivälineiden kanssa. Myös Partner Toyn kanssa. Puhdistamiseen vinkkimme on käyttää antibakteerisia puhdistusaineita, joita löytyy meidänkin verkkokaupasta.

Ominaisuudet:

- Vedenkestävä (hetkellinen upotus)
- Pariskunnille suunniteltu
- 2 tehokasta moottoria
- 10 erilaista värinätoimintoa
- Kehoystävällistä silikonia
- Ladattava Li-ion akku, ladataan pakkauksessa tulevalla USB-magneettilatauskaapelilla
- Säilytyslämpötila 0°C – 60°C
- Latausaika n. 2h, käyttöaika jopa hieman yli 1h (Latautuessa LED-valo välkkyy ja kun lataus on valmis, valo palaa jatkuvana. Ensimmäinen lataus saattaa kestää jopa 8h.)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Heikko           Hyvä
Uusimmat tuotteet