Valmistaja: Sensuva
Tuotekoodi: ONICEAMPULLI
Saatavuus: Varastossa
4.90€

3 tai enemmän 3.90€

Määrä

 

Sensuva ON ICE kiihotysöljy viilentää, herkistää ja lisää nautintoa

Tämä luonnollinen herkkyyttä lisäävä kiihotusöljy on todella tehokas lisä peiton alle, kun tahdot virittää aistisi äärimmilleen. Lisää yksi tippa suoraan klitoriksen päälle ja hiero niin, että öljy imeytyy. Lähes välittömästi tunnet, miten verenkierto lisääntyy, viileä aalto iskee klitoriksesi ympärille ja herkistyt äärimmillesi. Voit myös huomata miten tehokkaasti oma luonnollinen kosteus lisääntyy limakalvoilla. Kun nautinnollinen sykkiminen ja verenkierron lisääntyminen kasvattaa herkkyyttä genitaalialueilla, voit nauttia seksistä entistä enemmän. Tämä kaikki voi helpottaa orgasmin saavuttamista ja vaikkei ongelmaa olisi, orgasmin kokeminen voi varmasti olla voimakkaampaa öljyn kanssa kuin ilman.
ON ICE kiihotusöljy sopii kaikenikäisille naisille. Se on loistava apu myös kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan!

ON ICE kiihotusöljy on yksi tehokkaimmista, ellei tehokkain markkinoilla oleva stimuloiva öljy naisille

Kiihotusöljyllä on uskomattoman voimakas verenkiertoa lisäävä vaikutus, joka kestää jopa 45 minuuttia. Öljyn vaikutus tuntuu aluksi kylmältä, luonnollisen piparminttuöljyn ansiosta ja lopuksi tunnet verenkierron lisääntymisen johdosta myös nautinnollista lämpöä. Kiihotusöljyn ainekset ovat 100% luonnollisia ja turvallisia. Korkealaatuiset kasvitieteelliset ainesosat ja eteeriset öljyt ovat tarkoin valittuja niiden voimakkaan vaikutuksen johdosta. Kiihotusöljy ei sisällä L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja. Voit turvallisesti käyttää myös suuseksin yhteydessä, jolloin tuntemukset ovat kihelmöiviä ja kutkuttavia molemmilla osapuolilla.

- 100% luonnollinen ja turvallinen
- Luonnollinen piparminttuöljy saa aikaan viilentävän kihelmöivän tunteen
- Lisää herkkyyttä, limakalvojen omaa kostumista sekä verenkierron kiihtymistä
- Nopeammat ja voimakkaammat orgasmit mahdollisia
- Ei sisällä mentholia, L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja
- Lääkärin suosittelema (Dr. Jennifer Berman)
- Turvallinen suuseksissä
- Apu kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan
- 1-2 tippaa kerralla, vaikuttaa jopa 45 minuuttia
- Kertakäyttökoko, yksi ampulli riittää yhteen kokeilukertaan. Saatavilla myös isommassa pakkauksessa!

Tuotteen ainesosat: Patentointu eteerinen öljysekoitus joka sisältää manteliöljyä, piparminttuöljyä, kanelia, luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini), silikaatti, luonnolliset aromit, rosmariiniöljyuute

Pakkauskoko 0,3ml kerta-annos ampulli

HUOM! Sensuva ON kiihotustuotteet ovat nyt saatavilla myös voiteen muodossa, sisältäen samat vaikuttavat ainesosat. ON Original kiihotusvoide on käytännölliseen pumppupulloon pakattu ja siitä riittää useampaan käyttökertaan kuin öljypakkauksesta.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Heikko           Hyvä
Uusimmat tuotteet