Valmistaja: Sensuva
Tuotekoodi: SENSUVAONORIGINALVOIDE
Saatavuus: Varastossa
29.00€

Määrä

 

Sensuva ON Original Arousal voide on yksi markkinoiden tehokkaimmista stimuloivista tuotteista naisille

Tämä luonnollinen herkkyyttä lisäävä kiihotusvoide on todella tehokas lisä peiton alle, kun tahdot virittää aistisi äärimmilleen. Lisää pienen herneen kokoinen määrä suoraan klitoriksen päälle ja hiero niin, että voide imeytyy. Lähes välittömästi tunnet, miten verenkierto lisääntyy, lämpö kasvaa ja herkistyt äärimmillesi. Voit myös huomata miten tehokkaasti oma luonnollinen kosteus lisääntyy limakalvoilla. Kun nautinnollinen sykkiminen ja verenkierron lisääntyminen kasvattaa herkkyyttä genitaalialueilla, voit nauttia seksistä entistä enemmän. Tämä kaikki voi helpottaa orgasmin saavuttamista ja vaikkei ongelmaa olisi, orgasmin kokeminen voi varmasti olla voimakkaampaa kuin ilman voiteen käyttämistä.
ON Original kiihotusvoide sopii kaikenikäisille naisille. Se on loistava apu myös kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan!

ON Original kiihotusvoide on 100% turvallinen ja luonnollinen

Kiihotusvoiteella on uskomattoman voimakas lämmittävä vaikutus, joka kestää jopa 45 minuuttia. Tuote ei sisällä mentholia, joten sen vaikutus on vain lämmittävä. Kiihotusvoiteen ainekset ovat 100% luonnollisia ja turvallisia. Korkealaatuiset kasvitieteelliset ainesosat ja eteeriset öljyt ovat tarkoin valittuja niiden voimakkaan vaikutuksen johdosta. ON Original kiihotusvoide ei sisällä L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja. Voit turvallisesti käyttää myös suuseksin yhteydessä, jolloin tuntemukset ovat kihelmöiviä ja kutkuttavia molemmilla osapuolilla.

- 100% luonnollinen ja turvallinen
- Lisää herkkyyttä, limakalvojen omaa kostumista sekä verenkierron kiihtymistä
- Nopeammat ja voimakkaammat orgasmit mahdollisia
- Vain lämmittävä vaikutus
- Ei sisällä mentholia, L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja
- Lääkärin suosittelema (Dr. Jennifer Berman)
- Turvallinen suuseksissä
- Apu kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan
- 1 herneen kokoinen määrä kerralla, vaikuttaa jopa 45 minuuttia
- Jopa 100 käyttökertaa yhdestä pakkauksesta
- Käytännöllinen ja hygieninen pumppupullo

Pakkauskoko 29ml

Tuotteen ainesosat (englanniksi): Water, Propanediol, Proprietary Essential Oil Blend including: Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond), Rosmarinus Officinalis (rosemary), Cinnamomum Zeylanicum, Cellulose, Stevia, Isopropyl Palmitate, Sorbitan monostearate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Heikko           Hyvä
Muita kiinnostavia tuotteita
Uusimmat tuotteet