Valmistaja: Sensuva
Tuotekoodi: SENSUVASUKLAAÖLJY
Saatavuus: Varastossa
25.00€

Määrä

 

Sensuva ON Chocolate kiihotysöljy on Amorin Mielihyväkutsujen ehdottomasti suosituimpia tuotteita

Tämä luonnollinen herkkyyttä lisäävä kiihotusöljy on todella tehokas lisä peiton alle, kun tahdot virittää aistisi äärimmilleen. Lisää yksi tippa suoraan klitoriksen päälle ja hiero niin, että öljy imeytyy. Lähes välittömästi tunnet, miten verenkierto lisääntyy, lämpö kasvaa ja herkistyt äärimmillesi. Voit myös huomata miten tehokkaasti oma luonnollinen kosteus lisääntyy limakalvoilla. Kun nautinnollinen sykkiminen ja verenkierron lisääntyminen kasvattaa herkkyyttä genitaalialueilla, voit nauttia seksistä entistä enemmän. Tämä kaikki voi helpottaa orgasmin saavuttamista ja vaikkei ongelmaa olisi, orgasmin kokeminen voi varmasti olla voimakkaampaa öljyn kanssa kuin ilman.
ON Chocolate kiihotusöljy sopii kaikenikäisille naisille. Se on loistava apu myös kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan!

ON Chocolate kiihotusöljy on yksi tehokkaimmista, ellei tehokkain markkinoilla oleva stimuloiva öljy naisille

Kiihotusöljyllä on uskomattoman voimakas lämmittävä vaikutus, joka kestää jopa 45 minuuttia. Öljy ei sisällä mentholia, joten sen vaikutus on vain lämmittävä. Kiihotusöljyn ainekset ovat 100% luonnollisia ja turvallisia. Korkealaatuiset kasvitieteelliset ainesosat ja eteeriset öljyt ovat tarkoin valittuja niiden voimakkaan vaikutuksen johdosta. Kiihotusöljy ei sisällä L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja. Voit turvallisesti käyttää myös suuseksin yhteydessä, jolloin tuntemukset ovat kihelmöiviä ja kutkuttavia molemmilla osapuolilla. ON Chocolate kiihotusöljy on lisätty luonnollista suklaan makua, jotta se olisi entistä maukkaampaa suukseksiä ajatellen!

- 100% luonnollinen ja turvallinen
- Suklaan vivahdus maussa
- Lisää herkkyyttä, limakalvojen omaa kostumista sekä verenkierron kiihtymistä
- Nopeammat ja voimakkaammat orgasmit mahdollisia
- Vain lämmittävä vaikutus
- Ei sisällä mentholia, L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja
- Lääkärin suosittelema (Dr. Jennifer Berman)
- Turvallinen suuseksissä
- Apu kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan
- 1-2 tippaa kerralla, vaikuttaa jopa 45 minuuttia
- Jopa 50 käyttökertaa yhdestä pakkauksesta

Tuotteen ainesosat: Patentointu eteerinen öljysekoitus joka sisältää manteliöljyä, kanelia, luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini), silikaattia, luonnollisia aromeja, rosmariiniöljyuutetta

Pakkauskoko 5ml

HUOM! Sensuva ON kiihotustuotteet ovat nyt saatavilla myös voiteen muodossa, sisältäen samat vaikuttavat ainesosat. ON Original kiihotusvoide on käytännölliseen pumppupulloon pakattu ja siitä riittää useampaan käyttökertaan kuin öljypakkauksesta.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Heikko           Hyvä
Uusimmat tuotteet