Vibraattorit

Vibraattorit ovat mielihyvän tuottamisen pioneereja!


Vibraattoreita on tuhansia erilaisia ja niistä itselle sopivan löytyminen voi joskus olla jopa kiven alla. Olemme valinneet verkkokauppaamme ja mielihyväkutsuillemme vain sellaisia vibraattoreita, joiden takana voimme seistä ylväästi. Valikoimassamme olevat vibraattorit ovat ensinnäkin laadukkaista materiaaleista valmistettuja, ei sisällä haitallisia ainesosia, ovat hygienisia ja miellyttäviä käytössä. Karsastamme vanhanaikaisia jellysauvoja ja muita erilaisista muoviseoksista valmistettuja tuotoksia. Ihannoimme silikonia sen laadukkuuden ja monipuolisuuden vuoksi.

Vibraattoreissa on ollut viime vuosina selkeä suunta monipuolisempaan ja laadukkaampaan suuntaan. Useat uudet vibraattorit ovat ladattavia, joten sinun ei tarvitse huolehtia enää paristojen vaihtamisesta. Mikäli etsit edullisempaa vibraattoria, ehkä ensimmäistäsi, on vaihtoehtoja silti useita ja usein ne ovat paristokäyttöisiä. Pariskunnille tarkoitetut yhdessä yhdynnän aikana käytettävät vibraattorit, tai paremmin sanottuna hieromalaitteet ovat tehneet tuloaan jo muutaman vuoden. Nämä hieromalaitteet ovat olleet jatkuvasti erittäin suosittuja Amorin Mielihyväkutsuilla!

Tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi mieluisa vibraattori. Jos et osaa päättää, voit aina lähettää meille sähköpostia ja autamme sinua valitsemisessa!

Järjestys:
Näytä:
Tuotteet 1 - 16